Vacature bestuur Stichting Justitia

De Jonge Balie Amsterdam is op zoek naar enthousiaste leden die vanaf september 2023 de organisatie van Justitia 2024 op zich willen nemen. Lijkt het jou leuk om als bestuurder van Stichting Justitia dit driedaagse evenement te organiseren en contacten te leggen met nationale en internationale balies, sprekers, artiesten en de Amsterdamse Orde van Advocaten? Meld je dan aan via justitia@jongebalieamsterdam.nl.

Pubquizzen - De Jonge Balie Amsterdam

Jonge Balie Pubquiz

Op donderdag 15 juni 2023 is het alweer tijd voor de derde pubquiz van dit verenigingsjaar, bij Café de Ebeling. Weet jij hoe de rivier heet die door Lubljana stroomt? En weet jij hoeveel jaar eerder Ajax haar 16e titel pakte dan Feyenoord? Meld je dan snel aan met je team!

Voorafgaand aan de pubquiz zullen we ook samen eten. Je hebt de keuze tussen vega of vlees. We willen jullie daarom vriendelijk verzoeken om bij jullie aanmelding ook aan te geven welk gerecht jullie willen. De drankrekening wordt, tot een bepaald bedrag, betaald door de Jonge Balie, ook voor de verliezers, dat is dan wel weer winnen.

Deelname is kosteloos en uitsluitend toegankelijk voor leden van de Jonge Balie Amsterdam. Schrijf je snel in met je pienterste kantoorgenoot/confrère/collega, want er is beperkt plaats. Let op: een team bestaat uit 4-6 deelnemers en de teamcaptain schrijft het team in.

Jonge Balie Pubquiz 15 juni 2023

  • Houd er rekening mee dat enkel de team captain eventuele nadere informatie per mail ontvangt.
  • Geef hier de maaltijdkeuzes van alle deelnemers uit je team door (zie de lijst met keuzes in het bericht boven dit inschrijfformulier). Als je hele team niet wil mee-eten, vul dan 'nvt' in. Vul tot slot in of je team uit 4, 5 of 6 personen bestaat.