Nieuws

Stichting Justitia zoekt jou!

We kijken terug op een fantastische editie van Justitia in thema Keerpunt! πŸ”„ Het bestuur van Stichting Justitia heeft een evenement van formaat neergezet. De pleitwedstrijden πŸ§‘β€βš–οΈ, lunch 🍣, het seminar πŸ§‘β€πŸ«en uiteraard het feest πŸͺ© waren een grandioos succes.

Het bestuur van Stichting Justitia is op zoek naar enthousiaste opvolgers die vanaf september 2024 de organisatie van Justitia 2025 op zich willen nemen. De functies binnen het bestuur zijn elk goed te combineren met een baan in de advocatuur. Daarnaast is een bestuursfunctie bij Stichting Justitia een uitgelezen mogelijkheid om je netwerk uit te breiden en de advocatuur in Amsterdam goed te leren kennen.

Lijkt het jou leuk om als bestuurder van Stichting Justitia dit driedaagse evenement te organiseren en contacten te leggen met nationale en internationale balies, sprekers, artiesten en de Amsterdamse Orde van Advocaten? Mail dan uiterlijk vrijdag 19 juli a.s.Β (alleen of samen met iemand anders) naar penningmeester@jongebalieamsterdam.nl om je interesse kenbaar te maken (CV en motivatie zijn niet nodig).

To top