Sponsors

De Jonge Balie Amsterdam bedankt haar sponsor:

Vurich is de enige gerechtsdeurwaarder in Nederland die is opgericht om uitsluitend met advocaten te werken. Met de samenwerking tussen Vurich en de Jonge Balie Amsterdam is dan ook een logische brug geslagen.

Vurich is een deurwaarderskantoor dat teruggaat naar de kern van het vak. Want hoe dichter bij de kern, hoe inventiever en doortastender je kunt zijn. Vurich is dat extra instrument in de gereedschapskist van de advocaat om sterker en slagvaardiger in de wedstrijd te staan. Direct contact door korte lijnen en natuurlijk overal in Nederland beschikbaar. Vurich draagt bij, stelt de standaard ter discussie en gaat verder waar anderen nog niet zijn gegaan. Samen met jou voorop in de strijd.

Vurich is er voor iedere advocaat die zichzelf een A-League aanpak gunt. Omdat we dat het leukste vinden om te doen. Bel dus gerust als je met een lastige beslag- of oproepingskwestie zit waar je niet helemaal uitkomt. Wij helpen je als samenwerkingspartner graag verder op weg!

 

De Jonge Balie Amsterdam wordt mede mogelijk gemaakt door:

Sponsormogelijkheden

Ben jij geïnteresseerd in de sponsormogelijkheden bij De Jonge Balie Amsterdam? Neem contact op via vicevoorzitter@jongebalieamsterdam.nl.

To top