Sponsors

De Jonge Balie Amsterdam bedankt haar sponsors:

DRB focust zich al meer dan 23 jaar op het laten groeien van (aankomende) leiders binnen de juridische wereld. De consultants van DRB begeleiden en adviseren juridische professionals in carrièregroei en leiderschapsontwikkeling. DRB ondersteunt advocaten én andere juristen van verschillende ervaringsniveaus in hun loopbaanstappen en professionele ontwikkeling.

De consultants van DRB zijn experts in vraagstukken over search & selectie (vast en interim), strategie, coaching, leiderschapsontwikkeling en leiderschapsassessments. Als duurzame partner voor advocatenkantoren en juridische afdelingen in het bedrijfsleven op topniveau kent DRB de markt door en door. De consultants, vaak zelf met een juridische achtergrond, zijn toegankelijk en benaderbaar. Zij gaan graag in gesprek met (aankomende) legal leaders over hun carrière en ambities. DRB helpt jou groeien.

Vurich is de enige gerechtsdeurwaarder in Nederland die is opgericht om uitsluitend met advocaten te werken. Met de samenwerking tussen Vurich en de Jonge Balie Amsterdam is dan ook een logische brug geslagen.

Vurich is een deurwaarderskantoor dat teruggaat naar de kern van het vak. Want hoe dichter bij de kern, hoe inventiever en doortastender je kunt zijn. Vurich is dat extra instrument in de gereedschapskist van de advocaat om sterker en slagvaardiger in de wedstrijd te staan. Direct contact door korte lijnen en natuurlijk overal in Nederland beschikbaar. Vurich draagt bij, stelt de standaard ter discussie en gaat verder waar anderen nog niet zijn gegaan. Samen met jou voorop in de strijd.

Vurich is er voor iedere advocaat die zichzelf een A-League aanpak gunt. Omdat we dat het leukste vinden om te doen. Bel dus gerust als je met een lastige beslag- of oproepingskwestie zit waar je niet helemaal uitkomt. Wij helpen je als samenwerkingspartner graag verder op weg!

 

DPA Professionals – Legal bemiddelt juristen op zowel interim posities als vaste functies. Bij DPA Professionals – Legal werken interim legal counsels die vanuit de advocatuur (of het bedrijfsleven) zijn overgestapt om te werken als legal counsel. De rol van interim legal counsel via DPA geeft juristen, mét de zekerheid van een vast dienstverband, de mogelijkheid om de top-500 van het Nederlandse bedrijfsleven van binnenuit te kunnen ontdekken middels tijdelijke opdrachten. Zo kom je steeds voor een aantal maanden bij verschillende opdrachtgevers terecht waardoor je kan ontdekken welk bedrijf, team en omgeving jou inspireert. Dit kunnen zowel multinationals, MKB of scale-ups zijn. Als interim legal counsel ben je veerkrachtig, zelfstandig en maak je op inhoudelijk en persoonlijk vlak een groot ontwikkelproces mee. Onze talentmanagers helpen je bij deze ontwikkeling en verdere studiemogelijkheden wachten op je. Dát is wat we doen bij DPA Professionals – Legal.

De Jonge Balie Amsterdam wordt mede mogelijk gemaakt door:

Sponsormogelijkheden

Ben jij geïnteresseerd in de sponsormogelijkheden bij De Jonge Balie Amsterdam? Neem contact op via vicevoorzitter@jongebalieamsterdam.nl.

To top