De Jonge Balie Amsterdam bedankt haar sponsors

DPA Professionals – Legal bemiddelt juristen op zowel interim posities als vaste functies. Bij DPA Professionals – Legal werken interim legal counsels die vanuit de advocatuur (of het bedrijfsleven) zijn overgestapt om te werken als legal counsel. De rol van interim legal counsel via DPA geeft juristen, mét de zekerheid van een vast dienstverband, de mogelijkheid om de top-500 van het Nederlandse bedrijfsleven van binnenuit te kunnen ontdekken middels tijdelijke opdrachten. Zo kom je steeds voor een aantal maanden bij verschillende opdrachtgevers terecht waardoor je kan ontdekken welk bedrijf, team en omgeving jou inspireert. Dit kunnen zowel multinationals, MKB of scale-ups zijn. Als interim legal counsel ben je veerkrachtig, zelfstandig en maak je op inhoudelijk en persoonlijk vlak een groot ontwikkelproces mee. Onze talentmanagers helpen je bij deze ontwikkeling en verdere studiemogelijkheden wachten op je. Dát is wat we doen bij DPA Professionals – Legal.

Vurich is de enige gerechtsdeurwaarder in Nederland die is opgericht om uitsluitend met advocaten te werken.

Een deurwaarderskantoor dat teruggaat naar de kern van het vak. Want hoe dichter bij de kern, hoe inventiever en doortastender je kunt zijn. Vurich is dat extra instrument in de gereedschapskist van de advocaat. We zorgen ervoor dat de advocaat altijd sterk en slagvaardig in de wedstrijd staat. Direct contact door korte lijnen en natuurlijk overal in Nederland beschikbaar. Vurich draagt bij, stelt de standaard ter discussie en gaat verder waar anderen nog niet zijn gegaan. Samen met de advocaat voorop in de strijd.

Vurich is er voor iedere advocaat, die zichzelf een A-League aanpak gunt. Omdat we dat het leukste vinden om te doen.


Sponsormogelijkheden

Ben jij geïnteresseerd in de sponsormogelijkheden bij De Jonge Balie Amsterdam? Neem contact op via pr@jongebalieamsterdam.nl!