Nieuws

Donderdag 26 juli: Zomerborrel Waterkant
19 juni 2018

Op 26 juli zal de eerste Jonge Balie Zomerborrel van deze zomer plaatsvinden. Vanwege de zonovergoten en zeer populaire zomerborrels afgelopen jaren zullen we terugkeren bij Waterkant, met haar prachtige terras bij het water met de hele avond zon. De borrel begint om 19.30 uur. Let op: vergeet niet je visitekaartje mee te nemen, er wordt gecontroleerd.


Even voorstellen: Bart Visscher
14 juni 2018

Overweeg jij voor jezelf te beginnen en/of je in te kopen in een praktijk? Bart Visscher is werkzaam als accountmanager Bedrijven voor Rabobank Amsterdam en is speciaal beschikbaar voor vragen van Jonge Balie leden over het verkrijgen van een zakelijke financiering. Met zijn expertise op het gebied van financieringsvraagstukken en betalingsverkeer geeft hij jou graag advies.


Vrijdag 15 juni: Entrée presents
4 juni 2018

Op vrijdag 15 juni organiseert Entrée – de jongerenvereniging van het Concertgebouw – Entrée Presents: een soort mini-festival waarin akoestische en elektronische muziek samenkomen. De stoelen gaan voor deze keer uit de Kleine Zaal (dit gebeurt bijna nooit!) dus je ziet het Concertgebouw weer op een hele andere manier.


Lexence Jonge Balie Studiereis 2018 naar… Boedapest!
31 mei 2018

Zon, cultuur en historie.. Dit jaar gaat de Jonge Balie Studiereis naar het culturele hart van Centraal-Europa, Boedapest! Er is een fantastisch programma samengesteld met leuke uitjes, diners en borrels, dus het belooft weer een onvergetelijke reis te worden. Inschrijven kan vanaf woensdag 20 juni 2018 om 15.00 uur via de website.


Zaterdag 30 juni: EYBA Gala – ‘gala only’ tickets nu beschikbaar!
31 mei 2018

Kom ook naar het EYBA Gala in Amsterdam! In het kader van de EYBA Summer Conference 2018 vindt op zaterdag 30 juni 2018 van 19:30 uur tot het galadiner gevolgd door het gala plaats in de Koepelkerk. Is de gehele EYBA Summer Conference 2018 voor jou net even teveel van het goede, kom dan in ieder geval naar het niet te missen gala! Black tie, een feestelijk banket, onvergetelijke tafelredes en daarna het feest tot late uurtjes op deze prachtige locatie. Tickets voor het gala kunnen worden besteld op summerconference.info.


Donderdag 21 juni: JB lezing + speciaal bieren borrel
31 mei 2018

Op donderdag 21 juni 2018 zal prof. mr. Jaap van Slooten een lezing geven over platformarbeid en de juridische aspecten daarvan. Door de recente ontwikkelingen rondom de bezorgers van UberEats, Deliveroo, Foodora, etc. is dit een zeer interessant en actueel thema. Let op: de eerstvolgende Jonge Balie lezing zal in september 2018 plaatsvinden.

Om deze laatste lezing van het verenigingsjaar feestelijk af te sluiten, zal er speciaal-bier worden geschonken tijdens de borrel en worden er pizza slices uitgedeeld op het mooie en zonnige terras van roeivereniging De Amstel.


Vrijdag 22 juni: HVG Lawlands-festival
22 mei 2018

Op vrijdagmiddag 22 juni zal het HVG Lawlands-festival plaatsvinden in de Botanische Tuinen te Utrecht. Leden van alle Jonge Balies in Nederland (en hun introducees) zijn van harte welkom om vanaf 17.00 uur samen de zomer in te luiden. Early birds zijn vanaf nu te koop voor slechts € 34,50 via de website van de Jonge Balie Midden-Nederland. Wees er snel bij!


Vacature SJBN: penningmeester
22 mei 2018

De SJBN is op zoek naar een nieuw bestuurslid voor de functie van Penningmeester. Mocht je interesse hebben om deze functie te vervullen, dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet. Jouw sollicitatie met curriculum vitae kan je, vóór 1 juni 2018, richten aan Michiel Schimmel ([email protected]).


Donderdag 7 juni: VJP Congres WAR STORIES
7 mei 2018

De Vereniging Jonge Procesadvocaten (“VJP”) organiseert op 7 juni 2018 een congres ‘WAR STORIES’. Op dit congres komen drie grote namen binnen de advocatuur en de rechterlijke macht spreken. De eerste spreker is inmiddels onthuld en is niemand minder dan Pieter van Regteren Altena.