Nieuws

De JBA zoekt jou!

De Jonge Balie Amsterdam is op zoek naar vier nieuwe bestuursleden!

Voor het komende jaar komen de bestuursfuncties Evenementen, Partnerships en Acquisitie, Penningmeester en Secretaris vrij. Naast de verantwoordelijkheden die bij het bestuur komen kijken, heeft het bestuurslidmaatschap ook veel leuke voordelen. Zoals het uitbouwen van je eigen netwerk, bezoeken van conferenties in binnen- en buitenland, diners en feesten met partners en natuurlijk de activiteiten van de Jonge Balie zelf.

Noor, Frida, Marcus en Eline drinken graag een kopje koffie met je om kennis te maken en meer te vertellen! Geïnteresseerd? Stuur vóór maandag 3 juni 2024 een mailtje naar evenementen@jongebalieamsterdam.nl en dan plannen we wat in! NB: Het opsturen van een cv/motivatie is niet nodig!

To top