Nieuws

Partner Jonge Balie Amsterdam: DRB

DRB focust zich al meer dan 23 jaar op het laten groeien van (aankomende) leiders binnen de juridische wereld. De consultants van DRB begeleiden en adviseren juridische professionals in carrièregroei en leiderschapsontwikkeling. DRB ondersteunt advocaten én andere juristen van verschillende ervaringsniveaus in hun loopbaanstappen en professionele ontwikkeling. De consultants van DRB zijn experts in vraagstukken over search & selectie (vast en interim), strategie, coaching, leiderschapsontwikkeling en leiderschapsassessments. Als duurzame partner voor advocatenkantoren en juridische afdelingen in het bedrijfsleven op topniveau kent DRB de markt door en door. De consultants, vaak zelf met een juridische achtergrond, zijn toegankelijk en benaderbaar. Zij gaan graag in gesprek met (aankomende) legal leaders over hun carrière en ambities. DRB helpt jou groeien.

To top