Het webinar van donderdag 10 december 2020 zal worden verzorgd door Aleid Wolfsen, sinds 2016 voorzitter van de Autoriteit Persoonsgegevens (‘AP’). Daarvoor was hij onder meer burgermeester van Utrecht, Tweede Kamerlid en rechter. Dit webinar zal plaatsvinden in de vorm van een interview.

In het webinar zullen wij twee onderwerpen met Aleid Wolfsen bespreken: de bescherming van persoonsgegevens en actualiteiten die spelen op dit terrein. Zo komt o.a. handhaving door de AP aan bod en horen we hoe de bescherming van persoonsgegevens in coronatijd extra aandacht van de AP heeft gevraagd en nog steeds vraagt.    

Het webinar duurt van 19.30 tot 20.30 uur en geldt als Jonge Balie lezing in de zin van het stagebesluit. Praktische details over het bijwonen van het webinar worden op de dag van het webinar gedeeld met de leden die zich hiervoor hebben ingeschreven.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.