Nieuws

Woensdag 9 december 2020 | SJBN Advocaat en Ondernemerdag (1 PO-punt)

De zevende editie van de SJBN Advocaat en Ondernemerdag vindt plaats op woensdag 9 december 2020 vanaf 15:00 uur tot 17:30 uur. Deze editie van de Advocaat & Ondernemerdag zal vanwege de aangescherpte Coronamaatregelen plaatsvinden via een webinar. De SJBN Advocaat en Ondernemerdag wordt georganiseerd in samenwerking met Movir, Lexxyn en Academie voor de Rechtspraktijk.

Tijdens de SJBN Advocaat en Ondernemerdag staat het ondernemerschap centraal en ontvang je informatie van advocaten die jou voor zijn gegaan. Elias van Kampen van Fort Advocaten zal spreken over het doorlopen van een partner-traject en Leonie van Grinten van Meester Leonie zal spreken over het oprichten van een eigen kantoor en haar social media strategie. Ook worden er drie verschillende interessante lezingen aangeboden over benodigde financieringen, verzekeringen (Movir) en ICT-voorzieningen (Lexxyn).

Na afloop van het webinar beschik je over praktische tips voor het doorlopen van een partnertraject, het oprichten van een eigen kantoor, informatie over verzekeringen, ICT-voorzieningen en financiering. Hiermee maak je een vliegende start. Tijdens de presentaties bestaat er alle ruimte om vragen te stellen. Indien je voorafgaand al gerichte vragen hebt, kun je deze stellen in het daartoe bestemde vak in het inschrijfformulier.

Het volledige programma is te vinden op de website van de SJBN.

Het programma begint om 15:00 uur en eindigt om 17:30 uur.

Kortom: het belooft een interessante middag te worden voor iedere advocaat, die je niet mag missen. Naast advocaat ben je immers ook ondernemer!

Meld je snel aan!

Deelname aan de SJBN Advocaat en Ondernemerdag is kosteloos en levert 1 PO-punt op. Deelname zal worden gecontroleerd door middel van controlevragen of codewoorden. Na afloop ontvang je een certificaat van de SJBN.

Inschrijven is mogelijk tot en met  7 december 2020 via: https://studioavdr.webinargeek.com/sjbn-advocaat-ondernemerdag

Heb je vragen over de SJBN Advocaat en Ondernemerdag? Neem dan contact op met Madhavi Nagessersing, Portefeuillehouder Evenementen (evenementen@sjbn.nl).

Graag tot woensdag 9 december 2020 tijdens de SJBN Advocaat & Ondernemerdag!

To top