Nieuws

Maandag 23 november 2020 | Tentamentraining Burgerlijk Recht – webinar

Ter voorbereiding op het tentamen van de major Burgerlijk Recht organiseert de Jonge Balie Amsterdam een tentamentraining op maandag 23 november 2020. De training duurt van 19.00 uur tot 21.00 uur.

In verband met de maatregelen die vanwege COVID-19 zijn getroffen, zal deze training in de vorm van een webinar worden gegeven. Praktische details over het bijwonen van het webinar worden uiterlijk op de dag van de tentamentraining gedeeld met de leden die zich voor de tentamentraining hebben ingeschreven.

De training wordt verzorgd door Opus Opleidingen (www.bijlesberoepsopleiding.nl). Tijdens de training wordt de theorie die van belang is voor het tentamen behandeld en zal op een praktische en actieve manier met de stof worden geoefend. Zo zal een fors aantal vragen worden doorlopen en zullen schema’s aan bod komen voor diverse open vragen die vrijwel altijd terugkomen.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

To top