Nieuws

Donderdag 12 november 2020 | Jonge Balie lezing – webinar i.s.m. Laywers for Lawyers

Op donderdag 12 november 2020 organiseert de Jonge Balie Amsterdam in samenwerking met Lawyers for Lawyers een lezing in de vorm van een webinar. Het webinar wordt verzorgd door de Filipijnse advocate Czarina.

Czarina is een mensenrechtenadvocaat uit de Filippijnen. Czarina werkt voornamelijk aan zaken van minderheidsgroepen, zoals de Lumad-bevolking, die diens rechten als inheemse bevolking uitoefenen, maar ook van arbeiders die een eerlijk loon eisen en boeren die tot landhervorming oproepen. Czarina zal over haar werkzaamheden vertellen en de moeilijkheden die zij daarbij ondervindt.

Voorafgaand aan de lezing van Czarina zal Lawyers for Lawyers over diens organisatie vertellen.

Het webinar duurt van 19.30 tot 20.30 en geldt als Jonge Balie lezing in de zin van het stagebesluit. Praktische details over het bijwonen van het webinar worden op de dag van het webinar gedeeld met de leden die zich hiervoor hebben ingeschreven.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

To top