Nieuws

Donderdag 26 november 2020 | Amsterdam Art x Jonge Balie

Het Amsterdam Art Weekend vindt dit jaar voor de negende keer plaats: van donderdag 26 november tot en met zondag 29 november 2020. Met speciale tentoonstellingen, performances, filmvertoningen, debatten en festiviteiten staat de stad vier dagen lang in het teken van hedendaagse beeldende kunst.

Amsterdam Art nodigt de leden van de Jonge Balie Amsterdam uit het Amsterdam Art Weekend online te bezoeken en aan een op maat gemaakt programma deel te nemen. Het programma dat op donderdag 26 november plaatsvindt, is samengesteld en georganiseerd door de Young Collectors Circle; een platvorm voor opkomende kunstverzamelaars. Het programma omvat een online crash course kunst verzamelen, gevolgd door een online tour door de KunstKoop tentoonstelling in de Amsterdam Art Gallery @ Capital C, gegeven door de jonge en enthousiaste curator Ellis Kat.

De voor de Jonge Balie Amsterdam samengestelde Gallery Tour is op donderdag 26 november en begint om 19.30 uur. Praktische details over het bijwonen van het evenement worden op de dag van het evenement gedeeld met de leden die zich hiervoor hebben ingeschreven

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

To top