Ben jij een advocaat en woon jij in Amsterdam? Dan zoeken wij jou!
 
Een traditie binnen de Anglo Dutch Exchange (ADE) is dat de Engelse gast-advocaten gehost worden door de advocaten van het gastland. Mocht je werkzaam zijn als advocaat, in Amsterdam wonen en het leuk vinden om een Engelse advocaat een paar dagen van een slaapplek en ontbijt te voorzien geef je dan vooral op om gastvrouw/-heer te zijn. De ervaring van de afgelopen jaren leert dat je er mooie, langdurige vriendschappen aan overhoudt. Zeker een aanrader!
 
Wat wordt er van jou als gastvrouw/-heer verwacht? Dat jij jouw gast na de kennismaking en het welkomsteten op maandagavond 7 september 2020 tot zaterdagochtend 12 september 2020 van een slaapplek en ontbijt voorziet. Een slaapplek op een luchtbed in de woonkamer is daarvoor uiteraard ook geschikt. De gasten zullen verder de hele dag en avond op pad zijn.
 
Enthousiast geworden? Geef je dan nu op. 
 
Heb je nog vragen, neem dan contact op met Daniëlle Brouwer via anglodutchexchange2020@gmail.com.