Nieuws

Dinsdag 17 maart 2020 | Verdiepingsbijeenkomst Scheiden zonder schade

De afgelopen jaren heeft de Praktizijns-Sociëteit samen met de rechtbank Amsterdam verschillende verdiepingsbijeenkomsten georganiseerd. De bijeenkomsten worden bezocht door zowel advocaten als leden van de rechterlijke macht.

De eerste verdiepingsbijeenkomst van 2020 vindt plaats op dinsdag 17 maart 2020 van 16.00 uur tot 18.00 uur bij de rechtbank Amsterdam. Het thema is Scheiden zonder Schade.

Het programma Scheiden zonder Schade (SzS) is op 1 september 2018 in opdracht van de minister van Justitie en Veiligheid, de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en in partnerschap met de Vereniging van Nederlandse Gemeenten gestart. Doel van het programma SzS is het geven van uitvoering aan acties en ontwikkelpunten uit de Actie-agenda “Scheiden… en de kinderen dan?” van André Rouvoet, voorzitter van het Platform SzS.

Sprekers tijdens de bijeenkomst zijn:

  • André Rouvoet, voorzitter van het Platform SzS;
  • Marion Beckers, projectvoorzitter van het programma SzS voor de rechtspraak en raadsheer bij het gerechtshof Amsterdam;
  • Caroline Forder, bijzonder hoogleraar Rechten van het kind aan de VU en advocaat in Amsterdam;
  • Dianne Kroezen, advocaat en scheidingsmediator in Amsterdam.

Na afloop van de bijeenkomst vindt een informele borrel plaats.

Leden van de Jonge Balie Amsterdam mogen voor het aangepaste tarief van EUR 65,00 exclusief BTW deelnemen. Voor deelname aan de verdiepingsbijeenkomst krijg je 2 PO-punten. Aanmelden kan door dit formulier in te vullen en te mailen naar info@praktizijn.nl.

To top