Nieuws

Donderdag 9 april 2020 | Jonge Privacy Advocaten Nederland

Jonge Privacy Advocaten Nederland (JPAN) gaat van start! De nieuwe vereniging biedt jonge advocaten op het gebied van privacyrecht de mogelijkheid om hun netwerk uit te breiden en kennis en ervaringen te delen. Advocaten van allerlei divisies binnen het privacyrecht (denk aan compliance, litigation, privacy in de media, privacy op de werkvloer en andere expertises) zijn welkom. JPAN zet de jonge advocaat centraal. Verwacht dan ook niet alleen lezingen en borrels, maar ook mogelijkheden om te sparren en over je eigen praktijk te vertellen.

Op 9 april 2020 vindt het eerste evenement plaats in informele setting met privacygoeroe Sjoera Nas. De avond begint met een diner, waarbij de potentiële leden elkaar kunnen leren kennen. Het diner met een drankje kost EUR 17,50. Wees wel snel: er zijn nog maar enkele plekken voor het diner beschikbaar. Ook als je niet mee wilt eten, sluit vooral aan tijdens het Kenniscafé met Sjoera Nas. Zij zal vertellen over haar vele ervaringen in het privacyrecht. De avond wordt afgesloten met een borrel. Op dit evenement vertellen we je meer over de toekomst van JPAN en kunnen jonge privacy-advocaten zich voor de vereniging inschrijven. Meld je nu aan via contact@jongeprivacyadvocaten.nl.

To top