Nieuws

Maandag 25 november 2019 | Tentamentraining Burgerlijk recht

Ter voorbereiding op het tentamen Major Burgerlijk Recht organiseert de Jonge Balie Amsterdam een tentamentraining op maandag 25 november 2019. De training wordt verzorgd door Opus Opleidingen (www.bijlesberoepsopleiding.nl).

Tijdens de training wordt de theorie die van belang is voor het tentamen behandeld en zal op een praktische en actieve manier met de stof worden geoefend. Zo zal een fors aantal vragen worden doorlopen en zullen schema’s aan bod komen voor een aantal open vragen die vrijwel altijd terugkomen.

De training duurt van 19.00 uur tot 21.00/21.30 uur en vindt plaats bij De Roos (P.C. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam).

Inschrijven voor deze tentamentraining kan hieronder.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

To top