Nieuws

Vrijdag 22 november 2019 | Amsterdam Art x Jonge Balie

Het Amsterdam Art Weekend vindt dit jaar voor de achtste keer plaats: van donderdag 21 november tot en met zondag 24 november 2019. Met speciale tentoonstellingen, performances, filmvertoningen, debatten en festiviteiten staat de stad vier dagen lang in het teken van hedendaagse beeldende kunst.

Amsterdam Art nodigt de leden van de Jonge Balie uit het Amsterdam Art Weekend te bezoeken en aan een op maat gemaakt programma deel te nemen. Het programma dat op vrijdag 22 november plaatsvindt, is samengesteld en georganiseerd door de Young Collectors Circle; een platvorm voor opkomende kunstverzamelaars.

De voor de Jonge Balie samengestelde Gallery Tour is op vrijdag 22 november en begint om 17.00 uur bij Capital C, Weesperplein 4B. Hier wordt een korte introductie gegeven waarna onder leiding van een gids van de Young Collectors Circle in kleine groepen gedurende twee uur verschillende galerieën worden bezocht. Na afloop vindt van 19.00 uur tot 22.00 uur een borrel plaats bij Christie’s Amsterdam in Zuiveringshal West op het Westergas.

Programma:
17.00 – 17.30 uur – Openingswoord, Capital C
17.30 – 19.00 uur – Gallery Tour
19.00 – 22.00 uur – Borrel, Christie’s

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

To top