Nieuws

[VOL] Maandag 23 september 2019 | ‘Kopen van een eerste huis’

Op maandag 23 september aanstaande zullen de Jonge Balie en hoofdsponsor Rabobank hun krachten bundelen. Dit ‘combi-event’ zal in het teken staan van het kopen van een eerste huis. De avond zal aanvangen om 18.00 uur in de Studio van het Stedelijk Museum. Van 18.00 uur tot 19.00 uur is de inloop en zal voor een walking dinner worden gezorgd. Deelnemers is aan te raden uiterlijk 18.30 uur aanwezig te zijn, zodat zij nog rustig wat kunnen eten. Van 19.00 uur tot 20.00 uur zullen Rabobank en de Jonge Balie samen een lezing verzorgen. Vanaf 20.00 uur zal een rondleiding door het Stedelijk Museum worden verzorgd waarbij deelnemers een sneak preview krijgen van de tentoonstelling Chagall en Picasso.

In het kort:

18.00 uur – 19.00 uur | Inloop en walking dinner in de Studio van het Stedelijk Museum
19.00 uur – 20.00 uur | Welkomstwoord en lezing door Rabobank en de Jonge Balie
20.00 uur – 22.00 uur | Sneak preview van de tentoonstelling Chagall en Picasso

Deelname is uitsluitend bestemd voor leden van de Jonge Balie Amsterdam. Deelname is geheel kosteloos. Voor dit evenement is slechts plek voor (maximaal) 50 leden dus schrijf je snel in via onderstaand formulier en vergeet vooral niet jouw (meest prangende) vraag vooraf aan ons door te geven! Na inschrijving ontvang je een inschrijvingsbevestiging. Hiermee is jouw deelname nog niet definitief. De uiteindelijke selectie zal door de Jonge Balie Amsterdam geschieden. Dit evenement is niet PO-punt waardig.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

To top