Nieuws

Woensdag 2 oktober 2019 | SJBN Advocaat en Ondernemerdag bij ABN AMRO

Op 2 oktober 2019 vindt, in samenwerking met onze partners Movir, Lexxyn en ABN AMRO, de zesde editie van de SJBN Advocaat en Ondernemerdag plaats.

De SJBN Advocaat en Ondernemerdag richt zich op het ondernemerschap binnen de advocatuur, in het bijzonder op advocaten die een eigen kantoor willen oprichten of ambitie hebben om door te groeien tot partner binnen een bestaand kantoor. Op deze dag zullen twee ervaren advocaten spreken over het oprichten van een eigen advocatenkantoor, de praktische punten waar advocaten tegenaan lopen en het doorlopen van het partner-traject.

Daarnaast worden ook drie verschillende interessante workshops aangeboden met ‘tips and tricks‘ voor de ondernemende advocaat: Movir zal een workshop verzorgen over de benodigde verzekeringen, Lexxyn over ICT voorzieningen en de ABN AMRO over financiering en bankieren. Kortom: het belooft een interessante middag te worden voor iedere advocaat, die je niet mag missen. Naast advocaat ben je immers ook ondernemer!

De SJBN Advocaat en Ondernemersdag vindt plaats op het hoofdkantoor van de ABN AMRO aan de Gustav Mahlerlaan 10 te (1082 PP) Amsterdam. De ontvangst is vanaf 13.30 uur en het programma begint om 14.00 uur. De dag wordt afgesloten met een borrel.

Raadpleeg voor meer informatie de website van de Stichting Jonge Balie Nederland. Aanmelden kan door een mail te sturen naar evenementen@sjbn.nl of via deze link: https://www.sjbn.nl/ao-formulier. Let op, aanmelden kan t/m 26 september aanstaande!

To top