Nieuws

Donderdag 6 juni 2019: Jonge Balie Jeu de Boules Toernooi

Bonjour les sportifs!

Op donderdag 6 juni 2019 vindt voor de derde keer het Jeu de Boules toernooi van de Jonge Balie Amsterdam plaats. Ook dit jaar wacht een avondvullend programma op jullie, vol pétanque et pastis: le duo classique. Vanaf 19.30 uur is iedereen welkom en om 20.00 uur kan het pointer en tirer beginnen!

Deelname is geheel gratis, terwijl jullie wél van drankjes en hippe happen worden voorzien! Dat betekent koude pastis (en nog veel meer) bij het gooien van strakke boules naar het cochonnet. Kan het nog beter? Wij dachten van niet!

Jouw team inschrijven? Dat kan via het inschrijfformulier hieronder! Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 personen (geen uitzonderingen!). Zorg er wel voor dat jouw team een originele teamnaam met outfit heeft, en wie weet winnen jullie wel de prijs voor het best geklede team!

De teamcaptain van elk team zal een bevestiging ontvangen van de inschrijving. Let wel, vol = vol. Teams die zich inschrijven nadat het maximum aantal teams is bereikt, worden op de volgorde van inschrijving op de reservelijst geplaatst. De reserveteams krijgen bericht als een team afvalt.

Tot 6 juni aanstaande! De locatie wordt nader bekend gemaakt.

JBA X Lawyers for Lawyers | Dam tot Damloop

To top