Nieuws

Donderdag 9 mei 2019: SJBN Advocaat & Ondernemerdag

Op donderdag 9 mei 2019 vindt de zesde editie van de SJBN Advocaat & Ondernemerdag plaats.

Ben jij een jonge advocaat met maximaal 7 jaar ervaring en ben je geïnteresseerd in het ondernemerschap binnen de advocatuur? Kom dan naar de zesde editie van de SJBN Advocaat & Ondernemerdag op donderdag 9 mei 2019 in Amsterdam!

De SJBN Advocaat & Ondernemerdag is in het bijzonder gericht op advocaten die een eigen willen beginnen of ambitie hebben om door te groeien tot partner binnen een bestaand kantoor. Tijdens de dag laten we je kennis maken met onderdelen van het vak die nieuw zijn in jouw toekomstige rol.

De SJBN Advocaat & Ondernemerdag vindt plaats op het hoofdkantoor van de ABN AMRO aan de Gustav Mahlerlaan 10 te (1082 PP) Amsterdam. Deelname is kosteloos! De ontvangst is vanaf 13:30 uur en het programma begint om 14:00 uur. Uiteraard wordt de dag afgesloten met een borrel.

Meld je snel aan want er zijn slechts 60 plaatsen beschikbaar. Inschrijven kan tot en met 3 mei 2019 door een mail te sturen naar evenementen@sjbn.nl of via de website: http://www.sjbn.nl. Heb je vragen over de SJBN Advocaat & Ondernemerdag? Neem dan contact op met Suzanne van der Burgt, Portefeuillehouder Evenementen (evenementen@sjbn.nl).

Graag tot donderdag 9 mei 2019 in Amsterdam!

Hartelijke groet,
Stichting Jonge Balie Nederland

To top