Nieuws

Lidmaatschap European Young Bar Association

De Jonge Balie Amsterdam is lid van de European Young Bar Association (ofwel: EYBA). De EYBA is in 1993 opgericht om jonge Europese advocaten met elkaar in contact te brengen en hun belangen op Europees niveau te behartigen. Dit doen zij onder meer door het organiseren van drie congressen gedurende het jaar: (i) de International Weekend (ieder jaar september in Londen), (ii) de Spring Conference en (iii) de Summer Conference. Via het EYBA-lidmaatschap van de Jonge Balie Amsterdam zijn automatisch alle leden van de Jonge Balie Amsterdam lid van de EYBA.

Begin april is het bestuur van de Jonge Balie Amsterdam afgereisd naar Chisinau (Moldavië) om de Spring Conference bij te wonen. Naast interessante lezingen en netwerkborrels was er ook ruimte voor een Moldavische wijnproeverij, een museumbezoek en een spetterend gala!

Het eerstvolgende congres zal de Summer Conference in Rome zijn. Dit congres zal plaatsvinden van 20 t/m 23 juni 2019. Voor meer informatie en tickets, zie https://summerconference.info. Meer informatie over de EYBA is te vinden op http://www.eyba.org/

To top