—WAR STORIES— lessen uit 35 jaar Nederlandse advocatuur

De Vereniging Jonge Procesadvocaten (“VJP”) organiseert op 7 juni 2018 een congres ‘WAR STORIES’. Op dit congres komen drie grote namen binnen de advocatuur en de rechterlijke macht spreken. Op de LinkedIn pagina van de VJP (https://www.linkedin.com/in/jongeprocesadvocaten) wordt elke week één spreker openbaar gemaakt.

De eerste spreker is inmiddels onthuld en is niemand minder dan Pieter van Regteren Altena (oud-deken van de Amsterdamse Orde van Advocaten). De oud-deken komt zijn war stories (ervaringen) tijdens het congres delen. Het congres vindt plaats op het kantoor van Loyens & Loeff in Amsterdam. Aansluitend vindt een borrel plaats (bij mooi weer op het terras aan het water). Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@jongeprocesadvocaten.nl. De overige twee sprekers worden de komende twee weken bekend gemaakt via de LinkedIn pagina van de VJP.

Voor wie is dit bestemd? Voor de leden van de VJP dan wel andere (jonge) advocaten die een interesse hebben in de civiele procespraktijk en meer willen weten over een lidmaatschap bij de VJP. De VJP is opgericht door en voor jonge advocaten die zich bezig houden met de civiele procespraktijk of die een interesse hebben in de civiele procespraktijk. Zij organiseert naast inhoudelijke bijeenkomsten ook borrels voor haar leden om hun netwerk uit te breiden en ervaringen te delen. De VJP is nog geen jaar geleden opgericht en heeft al ruim 200 leden. Geïnteresseerd in een lidmaatschap? Kijk op www.jongeprocesadvocaten.nl voor meer informatie of stuur een e-mail naar info@jongeprocesadvocaten.nl.