Nieuws

Donderdag 24 mei: Pleitwedstrijden Justitia

Op 24 mei 2018 zullen de Amsterdamse Pleitwedstrijden van Justitia 2018 plaatsvinden. Twaalf pleiters zullen het tegen elkaar opnemen, waarna de jury vrijdag op het seminar een winnaar zal aanwijzen. De jury bestaat dit jaar uit de deken van de Amsterdamse Orde van Advocaten mr. Evert Jan Henrichs, de president van de Rechtbank Amsterdam mr. Henk Naves en de huidige bezitter van de felbegeerde wisseltrofee mr. Sijbren Kuiper. De casus is geschreven door prof. mr. Edgar du Perron en staat in het teken van het thema van Justitia “Datamania”.  De pleitwedstrijden vinden dit jaar plaats op de 17e verdieping van de A’dam Toren. Aanmelden om deel te nemen kan niet meer, maar uiteraard is iedereen van harte uitgenodigd om de twaalf deelnemers te zien pleiten. Het pleitschema zal binnenkort bekend worden gemaakt op https://stichtingjustitia.nl/pleitwedstrijden.

To top