Bonjour!

Op donderdag 5 juli 2018 vindt voor de tweede keer het jeu de boules-toernooi van de Jonge Balie Amsterdam plaats. Ditmaal bij MooieBoules (zie www.mooieboules.nl), waar je pétanque combineert met hippe happen. Vanaf 19:30 uur is de inloop en rond 20:00 uur kan het pointeren en tireren beginnen.

Deelname is dit jaar GRATIS! Ook de drank is inbegrepen. Dat betekent koud pils en frisse wijntjes bij het gooien van strakke boules naar het cochonnet.

Een team moet uit minimaal 4 en uit maximaal 6 deelnemers bestaan. Trommel dus snel je mede-boulers bij elkaar en schrijf je in via onderstaand formulier.
Teams die zich inschrijven nadat het maximum aantal teams is bereikt, worden op de volgorde van inschrijving op de reservelijst geplaatst. De reserveteams krijgen bericht als een team afvalt. Inschrijven kan tot donderdag 5 juli 12.00 uur.

Tot 5 juli!

De Jeu de Boules Commissie

Jonge Balie Lezing 2 juni 2023