Nieuws

28 juni – 1 juli: EYBA Summer Conference 2018

De Jonge Balie Amsterdam organiseert dit jaar de European Young Bar Association (EYBA) Summer Conference 2018. Dit congres vindt plaats in Amsterdam van donderdag 28 juni tot en met zondag 1 juli 2018. Het belooft een bijzondere editie te worden, omdat EYBA dit jaar 25 jaar bestaat en daarom haar lustrum viert. Onderdeel van het congres is een waanzinnig gala op 30 juni 2018 in de Koepelkerk!

De EYBA is in 1993 in het leven geroepen om jonge Europese advocaten met elkaar in contact te brengen en hun belangen op Europees niveau te behartigen. Alle leden van Jonge Balie Amsterdam zijn tevens automatisch lid van de EYBA. Het congres is een uitgelezen kans voor jonge Nederlandse advocaten om hun buitenlandse collega’s vanuit heel Europa te leren kennen, ervaringen uit te wisselen en hun (Europese) netwerk uit te breiden. Gedurende het congres zal er op vrijdag een actueel inhoudelijk programma worden verzorgd, met lezingen over nieuwe juridische ontwikkelingen, waaronder blockchain, initial coin offerings (ICO’s) en the Netherlands Commercial Court. Daarnaast belooft het uiteraard ook een heel gezellig evenement te worden, met een ontspannen aftrap op donderdagavond in een zomerse terrastuin in hartje binnenstad onder aanwezigheid van de kersverse Amsterdamse Deken en een etentje op vrijdagavond. Zaterdag staat in het teken van de stad verkennen met de buitenlandse collega’s. Na het bezoek aan het Grachtenhuis en een traditionele lunch, kunnen de deelnemers onder het genot van een drankje ontspannen door de grachten varen. Voor wie geen genoegen van het congres kan krijgen, vindt er op zondag een optionele brunch plaats.

To top