HF YOUNG, JOUW GIDS DOOR HET HOLLAND FESTIVAL

Met korting naar HET HOLLAND FESTIVAL! HF Young is een community van jonge cultuurliefhebbers. Van 7 juni t/m 1 juli brengt Holland Festival weer de mooiste voorstellingen naar Amsterdam en voor jonge cultuurliefhebbers t/m 39 jaar is een speciale selectie met flinke korting! In aanloop naar het festival worden speciale events georganiseerd en tijdens het Holland Festival profiteer je van fikse korting op mooie voorstellingen. Na afloop van de voorstelling is er altijd een borrel en het eerste drankje krijg je gratis. Met HF Young bezoek je een gevarieerd aanbod van acht geselecteerde voorstellingen op het gebied van wereldmuziek, opera, theater, gaming en dans en betaal je slechts €20 voor een ticket. Na afloop ontmoet je de HF Young community bij de speciale borrel. Je eerste drankje is al inbegrepen, dus je kan direct door. Tickets gaan erg hard, dus kies snel je favoriete voorstelling op de festivalsite. Keuzehulp nodig? Mail naar young@hollandfestival.nl