Nieuws

Zondag 23 september: Ren de Dam tot Damloop 2018 voor Lawyers for Lawyers!

Veel advocaten zijn voortdurend ‘on the run’ voor de autoriteiten of andere opponenten in hun land. Loop mee met de 34ste Dam tot Damloop om hen te steunen. Lawyers for Lawyers heeft vijftig startbewijzen voor de goede doelen loop (10 Engelse mijl, 16,09 km). Ren mee, voor ons!

De Dam tot Damloop 2018 is op zondag 23 september. Aan de 34ste editie kunnen 50.000 hardlopers meedoen. Het is één van de grootste businesslopen ter wereld. De ongeëvenaarde sfeer, de IJtunnel en het feit dat start en finish in twee verschillende steden liggen, maken dit evenement heel bijzonder.

Een sportieve uitdaging, zonder meer. Maar als je uit naam van Lawyers for Lawyers loopt, steun je ook jouw collega-advocaten in nood.

Met het geld dat we inzamelen helpen we advocaten in het buitenland die worden bedreigd, gehinderd of zijn gearresteerd vanwege hun werk.

Wat vragen we van je?

  1. Schrijf je in voor een exclusief deelnamebewijs van € 100* via het volgende inschrijfformulier: https://bit.ly/2JfScGc. Na inschrijving wordt het bedrag automatisch van je rekening afgeschreven.
  • Verder vragen wij je minimaal € 100 aan persoonlijke sponsoring op te halen. Wij maken een profiel voor je aan op onze pagina op PIF World (https://bit.ly/2IpbM1p ). Zo kun je heel gemakkelijk sponsors werven. Vraag je familie, je sportclub, je vrienden om te doneren. En niet te vergeten; je collega’s die in ruil voor jouw zweetdruppels bij kunnen dragen aan de goede zaak. Het is natuurlijk ook mogelijk het bedrag zelf te doneren.

 

Wat doen we met het geld?

Het opgehaalde sponsorbedrag zetten wij in om onze projecten voor advocaten in Turkije voort te kunnen zetten. We vragen dit jaar verder speciaal aandacht voor advocaten in Colombia. Deze zomer nemen we voor de derde keer deel aan een factfinding missie in Colombia. Ondanks de wapenstilstand nemen de bedreigingen aan het adres van advocaten nog steeds toe.

Wat krijg je van ons?

Wij zijn natuurlijk enorm dankbaar als je de Dam tot Damloop voor ons wil lopen, en we geven dan ook graag iets terug! Je krijgt van ons:

  • Een prachtig Lawyers for Lawyers hardloop t-shirt
  • Twee hardlooptrainingen onder begeleiding van professionele hardlooptrainers.
  • Broodjes en drankjes na afloop van de loop bij onze goede doelen stand

 

Vragen?

Wij beantwoorden ze graag! Je kan ons mailen op admin@lawyersforlawyers.nl of bellen op 0617343138.

*NB. Helaas geven wij geen geld terug bij verhindering of blessures. Het staat je in dit geval wel vrij om je kaartje aan iemand anders te geven / te verkopen. Dat moet dan nog wel even aan ons worden doorgegeven ivm registratie bij de DtD organisatie. Uiteraard loop je mee op eigen risico.

To top