Nieuws

European Lawyers’ Programme

Durf jij een Schots avontuur aan?

Het European Lawyers’ Programme (ELP) gaat op 3 april 2018 (t/m 29 juni 2018) weer van start in Edinburgh. Als Nederlandse (jonge) advocaat kan je, samen met 11 andere jonge advocaten uit even veel Europese landen, kennis en ervaring opdoen in een common law rechtspraktijk en heb je de kans samen te werken met de beste professionals. Het programma start met een introductiecursus aan de Universiteit van Edinburgh, met aansluitend 10 weken praktijkstage. Je loopt tijdens de stage mee met twee Schotse advocaten (waaronder een Queens Counsel) en een rechter van de Court of Session.

Solliciteer vóór 15 november 2017 naar één van de felbegeerde plaatsen. Na afloop van het programma ben je lid van de European Lawyers’ Association (ELA) met jaarlijks een buitenlands congres; zowel privé als zakelijk een waardevol netwerk. Voor inlichtingen: liere@ekvandoorne.com of rammeloo@vandoorne.com.

To top