Nieuws

SJBN praktijkmiddag bij NS

Op vrijdagmiddag 17 november organiseert de SJBN in samenwerking met de Nederlandse Spoorwegen (NS) een praktijkmiddag over online personal branding op het hoofdkantoor van NS in Utrecht. Heb jij altijd al willen weten hoe jij jezelf beter online kunt profileren? Weet jij hoe je je vindbaarheid online kunt vergroten? Wat kunnen wij van NS leren over de do’s en don’ts van social media gebruik?

Op de praktijkmiddag zal de Social Media Manager van NS ingaan op de manier waarop zij social media succesvol inzetten in het contact met klanten en hoe de hedendaagse social media zo succesvol is geworden. Legal Counsels van NS vertellen welk online gedrag van advocaten hen aanspreekt. Tot slot zal Jochem Koole een keynote geven over de mogelijkheden van social media voor advocaten. Tijdens de SJBN Praktijkmiddag deelt Jochem niet alleen succesvoorbeelden uit de praktijk, hij vertelt je ook welke factoren ten grond slag liggen aan deze successen en geeft je praktische tips waar jij zelf meteen mee aan de slag kunt.

Aanmelden

Advocaat-medewerkers en senior advocaten met minimaal 3 jaar ervaring kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen met je naam naar evenementen@sjbn.nl . Meld je snel aan want er zijn maximaal 50 plekken beschikbaar! Kijk voor meer informatie op http://sjbn.nl/sjbn-praktijkmiddag-2017.

Deelname aan de praktijkmiddag is kosteloos.

Locatie: hoofdkantoor van NS naast station Utrecht Centraal (Laan van Puntenburg 100, 3500 GV Utrecht)

 

To top