Nieuws

Fulbright Center LLM fair

Op donderdag 2 november organiseert het Fulbright Center voor de derde keer een LLM fair met vertegenwoordigers van Amerikaanse Law schools voor eenieder die overweegt een LLM graad te behalen in de VS. Deze LLM Fair biedt bezoekers (voornamelijk studenten en jonge juristen) een uitgelezen kans vertegenwoordigers van verschillende Amerikaanse Law Schools te ontmoeten en meer te weten te komen over de mogelijkheden en financiering van de studie. Zo wordt er naast het fairgedeelte uitleg gegeven over de Fulbright beurs en zijn er lezingen van enkele law schools.

De fair wordt gehouden op een centrale locatie in Amsterdam. Aanmelden voor de fair is kosteloos en kan via https://www.fulbright.nl/calendar/63/96-EducationUSA-LLM-Fair.html  Hier staat ook een overzicht van de aanwezige Law Schools.

To top