Nieuws

Donderdag 29 juni Jonge Balie Jeu de Boules-toernooi

Op donderdag 29 juni aanstaande wordt voor de allereerste keer het Jonge Boules Jeu de Boules Toernooi van de Jonge Balie Amsterdam georganiseerd. Dit spektakel vindt plaats bij het vernieuwde StrandZuid. Vanaf 19.00 is de inloop en rond 19.30 zullen de eerste boules het zand raken en kan de strijd om de titel van beste Jonge Boulers beginnen.

De inschrijving is wegens het grote enthousiasme vanaf vandaag opnieuw geopend! Deelname per team is €90,- excl. BTW. Een team moet uit minimaal en uit maximaal 6 deelnemers bestaan. Trommel dus snel je medeboulers bij elkaar want ook het aantal extra plaatsen is niet onbeperkt.

Bijzijn is meemaken en kaatsen is plaatsen.

Schrijf je snel in via onderstaand formulier. Let op: inschrijving is pas compleet zodra de betaling van het deelnamebedrag is ontvangen.

Kosten

De kosten voor deelname bedragen EUR 90 per team (incl. BTW). De teamcaptain zal na inschrijving per e-mail een factuur ontvangen. Het inschrijfbedrag moet uiterlijk 14 dagen na de datum van de factuur zijn ontvangen. Let op: je inschrijving is pas compleet zodra de betaling van het deelnamebedrag is ontvangen. Als de betaling niet op tijd binnen is, zal jullie plek worden vergeven aan het eerste team op de reservelijst!

Overige voorwaarden

Teams die zich inschrijven nadat het maximum aantal teams is bereikt, worden op de volgorde van inschrijving op de reservelijst geplaatst. De reserveteams krijgen bericht als een team afvalt.

Hopelijk tot de 29e juni!

De Jeu de Boules Toernooi Commissie

To top