Nieuws

Lexence Jonge Balie Studiereis 2017: op naar de zon in Lissabon!

Bem-vindo a Lisboa! Dit jaar gaat de studiereis van de Jonge Balie naar Lissabon, een stad die bekend staat om haar gastvrijheid!

Met een groep van 50 deelnemers zullen wij op woensdagavond 13 september (na kantoortijd) afreizen naar de hoofdstad van Portugal, waar de zon altijd schijnt en de witte-port tonic ijskoud is! Op zaterdagavond 16 september komen we weer terug in Amsterdam.

De commissie heeft een fantastisch programma samengesteld; het belooft een onvergetelijke reis te worden.

Op 24 mei opent de inschrijving. De eigen bijdrage per deelnemer is EUR 490. Daar is in ieder geval bij inbegrepen: de vlucht, vervoer ter plaatse, maaltijden en het dagprogramma op donderdag en vrijdag. Inschrijven kan vanaf woensdag 24 mei 2017 15.00 uur via deze pagina. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen! Bij meer aanmeldingen dan plekken volgt een selectie, die later bekend gemaakt wordt.

Update: je kunt je vanaf nu inschrijven via onderstaand inschrijfformulier!

To top