Nieuws

10 juni: International Young Patrons Circle Gala

The Young Patrons Circle wil u graag op 10 juni uitnodigen voor hét culturele event van het jaar. Wij verwelkomen u graag samen met 1600 andere jonge cultuurliefhebbers (20 t/m 45 jaar oud) van over de hele wereld op de rode loper van Nationale Opera & Ballet voor het eerste International Young Patrons Circle Gala. Het zal een avond worden vol opera en ballet, niet alleen in de theaterzaal, maar ook daarbuiten. Er zullen optredens zijn van onder andere Igone de Jongh, Marijn Rademakers, de Junior Company en het koor van De Nationale Opera. Verder zal er in de foyer een programma zijn met verschillende ‘pop-up’ optredens van danser en operazangers en onder andere de video-installatie ‘Kissing Machine’ van Petrovsky & Ramone. Verder zal er na het zaalprogramma een dansvloer zijn met de DJ Joost van Bellen en DJs van GirlsLoveDJs, en een silent disco met het ballerina-DJ-duo Fashion Composers. Drankjes en hapjes zijn inbegrepen en worden geserveerd door Taico, Bluespoon, Librije’s Zusje en &Samhoud places.

Kaartjes zijn vanaf €40,- en zijn te krijgen via de site http://www.operaballet.nl/nl/doublebill/2016-2017/voorstelling/young-patrons-circle-gala. The Young Patrons Circle biedt de Amsterdamse Jonge Balie leden een korting aan van 20%. Zie de nieuwsbrief voor de speciale kortingscode die wordt aangeboden aan de Jonge Balie Amsterdam leden.

To top