Nieuws

Vrijdag 12 mei: Justitia Dentons Boekel Eindfeest

Traditiegetrouw zal Justitia ook dit jaar weer afgesloten worden met een zinderend eindfeest (mede mogelijk gemaakt door Dentons Boekel)! Kan of mag je niet naar het seminar? Zoals elk jaar is het ook mogelijk om je alleen voor het feest in te schrijven. Wij raden aan snel een kaartje te kopen want ook dit jaar heeft het Justitia-bestuur weer een aantal topartiesten weten te strikken! Klik hier om je in te schrijven.

Onder meer Kenny B, FRESKU, Pablo Discobar Soundsystem en De Minister van Chille Zaken zullen ervoor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan! Kortom: aan entertainment geen gebrek! Daarnaast zal je, geheel in het thema, in apocalyptische sferen worden gebracht! Wij zorgen uiteraard voor de nodige versnaperingen en cocktails!

Wil je meer weten? Kijk dan op de website of koop direct je kaartje via www.stichtingjustitia.nl/inschrijven.

NB het kaartje voor het feest is exclusief drankgeeltje waarmee je de hele avond verzekerd bent van een drankje. Een drankgeeltje dient ter plekke te worden aangeschaft en kost EUR 20,- (alleen PIN).

To top