Aantal beschikbare plekken wegens groot enthousiasme verhoogd!

Schrijf je nu nog snel in voor het allereerste Jonge Boules Jeu de Boules toernooi op donderdag 29 juni a.s. vanaf 19.00 uur (start toernooi: 19.30 uur) bij StrandZuid.  Bijzijn is meemaken en kaatsen is plaatsen!

Deelname per team is €90,- excl. BTW. Een team moet uit minimaal en uit maximaal 6 deelnemers bestaan. Trommel dus snel je medeboulers bij elkaar want het aantal extra plaatsen is niet onbeperkt.

Inschrijven kan via onderstaand formulier. Let op: jouw inschrijving is pas compleet zodra de betaling van het deelnamebedrag is ontvangen.

Kosten

De kosten voor deelname bedragen EUR 90 per team (incl. BTW). De teamcaptain zal na inschrijving per e-mail een factuur ontvangen. Het inschrijfbedrag moet uiterlijk 14 dagen na de datum van de factuur zijn ontvangen. Let op: je inschrijving is pas compleet zodra de betaling van het deelnamebedrag is ontvangen. Als de betaling niet op tijd binnen is, zal jullie plek worden vergeven aan het eerste team op de reservelijst!

Overige voorwaarden

Teams die zich inschrijven nadat het maximum aantal teams is bereikt, worden op de volgorde van inschrijving op de reservelijst geplaatst. De reserveteams krijgen bericht als een team afvalt.

Hopelijk tot de 29e juni!

De Jeu de Boules Toernooi Commissie