Nieuws

Donderdag 11 mei: Justitia Pleitwedstrijden 2017

Donderdag 11 mei 2017 vinden de Justitia Pleitwedstrijden 2017 plaats in de Koninklijke Industrieele Groote Club aan de Dam in Amsterdam.

Twaalf pleiters zullen strijden om de felbegeerde wisseltroffee. Dit zijn: Cecilia Schroder (HBN Law), Rik van Rijswijk (bureau Brandeis), Sijbren Kuijper (Van Doorne), Simone Zwartenkot (DLA Piper), Richte van Ginneken (Baker McKenzie), Bart Jan Hermans (BLIX Advocaten), Rien Broekstra (Brinkhof), Sabine van Baren (Lexence), Jaap van den Broek (JonesDay), Nadir Khalil (Allen & Overy), Barbara Elion (Loyens & Loeff) en Wouter den Hollander (Stibbe).

Kom de deelnemers vooral aanmoedigen! Voor het schema en meer informatie zie de website: https://www.stichtingjustitia.nl/programma/pleitwedstrijden/.

To top