Nieuws

Woensdag 10 mei: Justitia’s Van Arkel Openingsborrel

Justitia 2017 wordt op woensdag 10 mei 2017 afgetrapt met een openingsborrel, mede mogelijk gemaakt door Van Arkel gerechtsdeurwaarders en incasso. Met name als het weer meewerkt belooft het een glorieuze borrel te worden op het befaamde terras van Brasserie NeL op het Amstelveld!

Geheel in het thema van Justitia 2017: de “Apocalyps” zal Jelmer Mommers tijdens de openingsborrel een lezing geven over de vraag waarom de klimaatcrisis geen Apocalyps is. Jelmer is journalist en onderzoeker en kent als zodanig de klimaatproblematiek als zijn broekzak. Afgelopen februari werd zijn artikel over een klimaatfilm uit 1990 van Shell opgepikt door landelijke en internationale media, zoals The Guardian.

Als klap op de vuurpijl zal tijdens de opening een toga worden verloot. Kans maken? Neem dan je visitekaartje mee en lever deze in!

We zien je graag daar om met ons het glas te heffen op Justitia 2017!

To top