Over minder dan één maand kan je in je bed liggen bijkomen en nagenieten van Justitia 2017.

Ja zal dan terugkijken op een waanzinnige vrijdag 12 mei in Het Sieraad. Deze 12 mei ligt nu nog in het verschiet en tijdens het seminar op die dag zullen onder andere Koos van den Berg (advocaat Urgenda), David van Reybrouk (auteur van o.a. het boek “Tegen verkiezingen” en schrijver voor de Correspondent) en André Kuipers (ja zeker, de astronaut) spreken over het einde van de democratie, klimaatverandering en “life beyond earth”. Daarnaast zal er tijdens het seminar voldoende gelegenheid zijn om kritische vragen te stellen aan de sprekers en de discussie aan te gaan over de vraag of we inderdaad afstevenen op een “Apocalyps” of dat het allemaal wel mee zal vallen.

Om de dag met een positieve noot af te sluiten, zal Dolf Jansen het cabaret verzorgen.

Uiteraard zal ook dit jaar Justitia traditioneel afgesloten worden met het Justitia feest. Tijdens het feest kan tot in de vroege uurtjes gedanst worden op, onder andere, hits van FRESKU en Kenny B.

Kortom: schrijf je snel in op  https://www.stichtingjustitia.nl/inschrijven/