Op 17 september 2017 gaat de 33ste editie van de Dam tot Damloop van start. Lawyers for Lawyers (L4L) heeft 50 ‘goede doelen’ deelnemersbewijzen voor de Dam tot Damloop 10 Engelse Mijl (16,09 km).

Vorig jaar deed L4L voor het eerst mee aan de loop. En niet onverdienstelijk: er werd door 40 hardlopers maar liefst € 8.299 opgehaald voor onze collega’s in nood. Ontroerend was ook de deelname van de twee Syrische advocaten Mohammad Salameh (41) en Mahmoud Bakkar (29) in het L4L-team, wiens deelname zelfs de landelijke pers haalde.

Dit jaar gaan wij uiteraard weer voor een mooi resultaat! Naast de sportieve uitdaging draag je door deelname bij aan de ondersteuning van vakgenoten in nood. Met het geld dat we inzamelen helpen we advocaten in het buitenland die worden bedreigd, gehinderd of gearresteerd vanwege hun werk. Denk bijvoorbeeld aan de recent bedreigde advocaten in Turkije. Dus schrijf je in en hol mee!

Inschrijven

Wat moet je doen? Je wordt in één van de L4Ls-teams ingedeeld als je een bedrag van €100 bijdraagt: €50 voor het deelnemersbewijs en €50 voor Lawyers for Lawyers. Dus bij 50 deelnemers betekent dit een opbrengst van € 2.500 voor L4L. Kantoren kunnen ook een pakket van 5 kaarten reserveren voor een bedrag van €500. Je kunt nu een kaartje (of een pakket) reserveren via: secr@lawyersforlawyers.nl

Wat doen we met het geld?

Het opgehaalde sponsorbedrag zetten wij in om onze projecten voor advocaten in Turkije (https://youtu.be/s5Rrx5yqmIk ) voort te kunnen zetten. Daarnaast starten we nieuwe projecten, bijvoorbeeld voor advocaten in China en Rusland. Lees hier meer over onze acties: www.lawyersforlawyers.org

Sponsors werven

Het bedrag van € 100 per deelnemer is het minimum; als je meer sponsors weet te werven mag dat uiteraard ook! Wij organiseren deze L4L-Dam tot Damloop om zoveel mogelijk sponsorgeld bij elkaar te rennen voor L4L. Ons streven is dit jaar € 15.000 op te halen. Een bijdrage van rond de € 200 per persoon aan sponsorgelden zou daarom al geweldig zijn!

Op onze pagina op PIF World kun je heel gemakkelijk sponsoren werven. Vraag je familie, je sportclub, je vrienden om te doneren. En niet te vergeten; je collega’s die in ruil voor jouw zweetdruppels bij kunnen dragen aan de goede zaak. Zodra iemand geld stort komt dat, zonder enige aftrek van kosten, rechtstreeks terecht bij L4L en dat zie je direct op jouw actiepagina.