Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

SJBN Advocaat & Ondernemerdag

februari 24, 2022 @ 15:00 - 17:15

In verband met de lockdown is de SJBN Advocaat- en Ondernemerdag op 9 december 2021 niet doorgegaan. Het evenement zal nu op 24 februari 2022 plaatsvinden.

De SJBN Advocaat & Ondernemerdag staat in het teken van het ondernemerschap binnen de advocatuur, in het bijzonder voor jonge advocaten die een eigen kantoor willen starten of die de ambitie hebben om door te groeien tot partner binnen een bestaand kantoor. Tijdens dit evenement worden diverse aspecten besproken zoals financiering, verzekeringen en ICT-voorzieningen. Daarnaast worden advocaten uitgenodigd die willen spreken over hun ervaringen over het oprichten van een eigen advocatenkantoor, de praktische punten waar advocaten tegenaan lopen en het doorlopen van het partner-traject. Ieder jaar komen er verschillende sprekers om de onderwerpen nader toe te lichten. Meer informatie kun je vinden op de website: https://www.sjbn.nl/sjbnadvocaat-en-ondernemerdag.

Deze editie zijn aanwezig: 
  • Lisanne van Os van DIKS Verzekeringen;
  • Gohar Chaudhry van Lexxyn Group;
  • Alexander Thomassen van Management Buy Out; 
  • mr. Charlotte van Sadelhoff van Van Sadelhoff Legal; en
  • mr. Joost van der Grinten van Wieringa Advocaten. 
De SJBN Advocaat & Ondernemerdag vindt plaats bij Dialogue BV te Bussum.
Kortom: het belooft een interessante middag te worden voor iedere advocaat, die je niet mag missen. Naast advocaat ben je immers ook ondernemer!  
Editie 2020
De sprekers, de dag en het thema van vorig jaar is vastgelegd in een digitaal magazine, het gehele magazine kan worden bekeken via de onderstaande link:
 
Aanmelden
Ben jij een jonge advocaat met maximaal 7 jaar ervaring en ben je geïnteresseerd in het ondernemerschap binnen de advocatuur? Schrijf je dan nu in voor de achtste editie van de SJBN Advocaat en Ondernemerdag op 9 december 2021. Er is beperkt plek dus meld je snel aan. Aanmelden kan door een e-mailbericht te sturen naar: evenementen@sjbn.nl.
Let op! Had jij je al aangemeld voor de editie op 9 december 2021? Dan heb je al een mail gehad en is je aanmelding blijven staan, tenzij je je hebt afgemeld. 

Gegevens

Datum:
februari 24, 2022
Tijd:
15:00 - 17:15
To top