Jonge Balie Kerstborrel | SAVE THE DATE

Villa Orange Kleine-Gartmanplantsoen 25, Amsterdam, Noord-Holland

Op donderdag 14 december 2023 organiseert de Jonge Balie Amsterdam een spectaculaire kerstborrel voor al haar leden. De dresscode van de avond is "Touch of Red." Vanaf 19.30 uur ben je van harte welkom bij Villa Orange (Kleine Gartmanplantsoen 25) om samen het glas te heffen op de aankomende kerstdagen. Vergeet niet je visitekaartje mee … Lees meer "Jonge Balie Kerstborrel | SAVE THE DATE"

Jonge Balie Nieuwjaarsfeest Lustrumeditie | SAVE THE DATE

Stedelijk Museum Museumplein 10, Amsterdam

Markeer donderdag 18 januari 2024 alvast in je agenda, want dan vindt het Jonge Balie Nieuwjaarsfeest plaats! Dit keer wordt het extra speciaal, want we vieren niet alleen het nieuwe jaar, maar ook de opening van het lustrumjaar! De lustrumcommissie staat te popelen om een fantastisch feest neer te zetten op een zeer bijzondere locatie: … Lees meer "Jonge Balie Nieuwjaarsfeest Lustrumeditie | SAVE THE DATE"

Jonge Balie-lezing mr. Knoops | SAVE THE DATE

De Balie Kleine-Gartmanplantsoen 10, Amsterdam

Op donderdag 25 januari 2024 vindt weer een Jonge Balie-lezing plaats bij De Balie Amsterdam. Prof. mr. G.G.J.A. Knoops zal vertellen over de herzieningsprocedure, gerechtelijke dwaling en de Knoops’ Innocence Project. Houd onze website en nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie over wanneer de inschrijvingen open gaan.

Jonge Balie x YPC combi-event | SAVE THE DATE

Nationale Opera & Ballet Amstel 3, Amsterdam

Op donderdag 21 maart 2024 organiseert de Jonge Balie Amsterdam, in samenwerking met de Young Patrons Circle, opnieuw een avond bij Nationale Opera & Ballet! De avond bestaat uit het bijwonen van een interessante lezing, gevolgd door een bezoek aan de voorstelling "The Shell Trial". Meer informatie volgt, schrijf de datum alvast in je agenda!