Jonge Balie Pubquiz

Na een geslaagde editie in november is het donderdag 6 april weer tijd voor de volgende pubquiz! Weet jij waar BBB níet de grootste is geworden, wie er achter de Instagram-pagina met de Zuidas-memes zit, en welke Amsterdamse brug naar bier is vernoemd? Meld je dan snel met je team aan! Voorafgaand aan de pubquiz … Lees meer "Jonge Balie Pubquiz"

Jonge Balie-lezing | Save the date

De Jonge Balie organiseert op vrijdag 28 april 2023 weer een lezing in samenwerking met Entrée, de jongerenvereniging van het Concertgebouw. Na een lezing in het RCO House – de thuisbasis van het Koninklijk Concertgebouworkest – bezoeken we in het Concertgebouw Schuberts 'Grote' Symfonie (onderdeel van de Essentials-reeks). Na afloop zullen we borrelen en napraten … Lees meer "Jonge Balie-lezing | Save the date"

Justitia pleitwedstrijd

De inschrijvingen voor de Amsterdamse pleitwedstrijden zijn geopend! Op maandag 8 mei 2023 vinden de pleitwedstrijden plaats tijdens Justitia en krijg jij de mogelijkheid om het op te nemen tegen jouw collega’s binnen de Amsterdamse Balie! De dag zal worden afgesloten met een borrel en een gezamenlijk diner. Wil jij meedoen aan de pleitwedstrijden? Meld je … Lees meer "Justitia pleitwedstrijd"

Studiereis

Save the date! Van donderdag 14 tot en met zondag 17 september 2023 zal de Jonge Balie Studiereis plaatsvinden. De locatie blijft nog even een verrassing. Houd de website en de nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie.