Jonge Balie Lezing

Amsterdamsche Football Club Maurice Ravellaan 4, Amsterdam

De lezing van donderdag 30 september 2021 zal worden verzorgd door Arlette Schijns, advocaat bij Beer Advocaten en gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht. Zij staat diverse nabestaanden van de slachtoffers van de MH17-ramp in het strafproces bij. Tijdens de lezing zal worden ingegaan op dit proces en diverse aspecten die hierbij spelen, in het bijzonder het … Lees meer "Jonge Balie Lezing"

Algemene Ledenvergadering

Baker & McKenzie Claude Debussylaan 54, Amsterdam

Alle leden van de Jonge Balie Amsterdam zijn uitgenodigd om op donderdag 30 september 2021 om 17.00 uur de ALV bij te wonen. Tijdens deze vergadering zal een wijziging van de statuten worden voorgesteld. Een afschrift van de voorgenomen wijziging van de statuten kan worden opgevraagd via secretaris@jongebalieamsterdam.nl. De ALV zal plaatsvinden bij Baker & … Lees meer "Algemene Ledenvergadering"

Herfstborrel (Waterkant)

Waterkant Marnixstraat 246, Amsterdam

Na een jaar van online borrels is de fysieke herfstborrel een feit! Op donderdag 7 oktober zal de Jonge Balie herfstborrel terugkeren bij de Waterkant (Marnixstraat 246), waar we de hele avond aan het water kunnen genieten van de zon op het terras. De borrel begint om 19:30. Let op: vergeet niet je visitekaartje mee … Lees meer "Herfstborrel (Waterkant)"

SJBN Jonge Balie Congres

Gooiland Hotel Emmastraat 2, Hilversum

Vrijheid en Veiligheid – Nog steeds een vanzelfsprekendheid? Het Jonge Balie Congres zal dit jaar in het teken staan van de wisselwerking tussen enerzijds de ‘vrijheid’ en anderzijds de ‘veiligheid’ in het licht van de pandemie van afgelopen jaar, maar ook thema’s zoals privacy online, de schending van mensenrechten en de klimaatcrisis zullen aan bod komen. Het inhoudelijke programma … Lees meer "SJBN Jonge Balie Congres"