Pubquiz

Cafe Lust Cornelis Trooststraat 49, Amsterdam

Hoeveel dagen heeft de relatie van André en Bridget geduurd? Hoeveel vluchten zijn gecanceld door storm Ciara? Waarmee proeven vlinders? Wie was de minister van landbouw tijdens de MKZ-crisis? Yes, op donderdag 7 juli 2022 is het weer tijd voor de Jonge Balie Pubquiz! Schrijf je snel in met jouw sterrenteam, want winnen is belangrijker … Lees meer "Pubquiz"

Zomerborrel I

Waterkant Marnixstraat 246, Amsterdam

Het is bijna weer tijd om onder het genot van een verfrissend drankje in de zon bij te kletsen met je favoriete opleidingsgenoten en collega's. Op donderdag 14 juli zal de eerste Jonge Balie Zomerborrel van deze zomer plaatsvinden bij Waterkant! Let op: vergeet niet je visitekaartje mee te nemen, er wordt gecontroleerd!

Zomerborrel II

Deze zomer vinden twee zomerborrels plaats! De tweede zal plaatsvinden op donderdag 25 augustus. Houd de datum alvast vrij, de locatie wordt later bekend gemaakt.

Studiereis 2022

Lissabon is niet alleen de stad van het onder juristen bekende Verdrag van Lissabon, maar ook van de fadomuziek en de Azulejos tegeltjes. De stad wordt ook wel “de witte stad” genoemd, vanwege de overvloedige zonneschijn dat prachtig op de witte huizen schijnt. Vijftig gelukkige leden van de Jonge Balie Amsterdam krijgen de kans om aanstaande september de … Lees meer "Studiereis 2022"

SJBN Jonge Balie Congres

Dit jaar zal het SJBN Jonge Balie Congres plaatsvinden op 3 en 4 november 2022. Meer informatie volgt.