Jonge Balie Lezing

Amsterdamsche Football Club Maurice Ravellaan 4, Amsterdam

De lezing van donderdag 8 september 2022 zal worden verzorgd door Reinier van Zutphen, de Nationale ombudsman. De Nationale ombudsman richt zich op burgers die het recht het hardst nodig … Lees meer "Jonge Balie Lezing"

SJBN Praktijkmiddag

Stichting Jonge Balie Nederland organiseert jaarlijks de SJBN Praktijkmiddag voor advocaat-stagiaires en advocaat-medewerkers die een kijkje willen nemen in de praktijk van een bedrijf. Inmiddels zijn er bezoeken geweest aan … Lees meer "SJBN Praktijkmiddag"

Algemene Ledenvergadering

Houthoff Amsterdam Gustav Mahlerplein 50, Amsterdam

Op vrijdag 30 september 2022 om 17.00 uur zal de ALV van de Jonge Balie Amsterdam plaatsvinden. Alle leden van de Jonge Balie Amsterdam zijn hierbij uitgenodigd de ALV bij … Lees meer "Algemene Ledenvergadering"

Jonge Balie Lezing

Roeivereniging De Amstel Hobbemakade 122, Amsterdam

Op donderdag 27 oktober 2022 zullen Nynke van der Storm en Mindy Mosk (advocaten familierecht bij De Boorder Advocaten) een Jonge Balie Lezing verzorgen. Zij zullen een kijkje geven in … Lees meer "Jonge Balie Lezing"

Jonge Balie Pubquiz

Cafe Lust Cornelis Trooststraat 49, Amsterdam

Wat is het kadastraal middelpunt van Nederland? Met welk merk auto kwam Donny Roelvink in botsing? Welke staatssecretaris heeft het Programma Aanpak Stikstof bedacht? Wie het weet mag het zeggen: op donderdag … Lees meer "Jonge Balie Pubquiz"

Jonge Balie-lezing PAN

RAI Amsterdam RAI, Hall 8, Europaplein, Amsterdam

Op donderdag 24 november 2022 vindt weer een Jonge Balie-lezing plaats in samenwerking met kunstbeurs PAN Amsterdam! Mr. Martha Visser (advocaat kunstrecht en intellectueel eigendom bij Bergh Stoop & Sanders) … Lees meer "Jonge Balie-lezing PAN"

Tentamentraining Ethiek

Online

Ter voorbereiding op het tentamen Ethiek van de Beroepsopleiding Advocaten, organiseert de Jonge Balie Amsterdam in samenwerking met Opus Opleidingen een tentamentraining op dinsdag 6 december 2022. De training duurt … Lees meer "Tentamentraining Ethiek"

Kerstborrel

Villa Orange Kleine-Gartmanplantsoen 25, Amsterdam, Noord-Holland

Ho ho ho! Op donderdag 15 december 2022 organiseert de Jonge Balie Amsterdam een spectaculaire kerstborrel voor al haar leden bij Villa Orange. Kom gezellig langs om die eindejaarsgekte een … Lees meer "Kerstborrel"