Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Lexence Jonge Balie Studiereis 2022

september 14 - september 17

Lissabon is niet alleen de stad van het onder juristen bekende Verdrag van Lissabon, maar ook van de fadomuziek en de Azulejos tegeltjes. De stad wordt ook wel “de witte stad” genoemd, vanwege de overvloedige zonneschijn dat prachtig op de witte huizen schijnt. Vijftig gelukkige leden van de Jonge Balie Amsterdam krijgen de kans om aanstaande september de hoofdstad van Portugal met eigen ogen te bewonderen. Net als voorgaande jaren zullen wij tijdens deze reis zowel juridisch inhoudelijke als sociale activiteiten ondernemen.

De prijs bedraagt slechts EUR 495 (incl. BTW) en daar is in ieder geval bij inbegrepen: vlucht van en naar Schiphol, accommodatie, groepsactiviteiten en eten/drinken ter plaatse. Bij vragen kan contact worden opgenomen met de reiscommissie via reiscommissie@jongebalieamsterdam.nl.

De inschrijvingen voor de studiereis zijn gesloten. Bij meer aanmeldingen dan plekken volgt een selectie, die later bekend wordt gemaakt. Uiterlijk 6 juli bevestigen wij of je definitief meegaat. Als je je opgeeft, gaan we ervan uit dat je ook daadwerkelijk mee wil en kan gaan. Mocht je voor 6 juli al weten dat je toch niet mee kan gaan, mail dan naar pr@jongebalieamsterdam.nl.

De studiereis wordt mede mogelijk gemaakt door Lexence, Baker McKenzie en Loyens & Loeff.

Gegevens

Begin:
september 14
Einde:
september 17