Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lexence Jonge Balie Studiereis 2022

september 14, 2022 - september 17, 2022

Lissabon is niet alleen de stad van het onder juristen bekende Verdrag van Lissabon, maar ook van de fadomuziek en de Azulejos tegeltjes. De stad wordt ook wel “de witte stad” genoemd, vanwege de overvloedige zonneschijn dat prachtig op de witte huizen schijnt. Vijftig gelukkige leden van de Jonge Balie Amsterdam krijgen de kans om aanstaande september de hoofdstad van Portugal met eigen ogen te bewonderen. Net als voorgaande jaren zullen wij tijdens deze reis zowel juridisch inhoudelijke als sociale activiteiten ondernemen.

De prijs bedraagt slechts EUR 495 (incl. BTW) en daar is in ieder geval bij inbegrepen: vlucht van en naar Schiphol, accommodatie, groepsactiviteiten en eten/drinken ter plaatse. Bij vragen kan contact worden opgenomen met de reiscommissie via reiscommissie@jongebalieamsterdam.nl.

De inschrijvingen voor de studiereis zijn gesloten en de deelnemers zijn geselecteerd. Mocht je onverhoopt toch niet mee kunnen gaan, mail dan naar pr@jongebalieamsterdam.nl. De hieraan verbonden kosten komen voor je eigen rekening. Een afmelding maakt het voor iemand op de wachtlijst wellicht mogelijk om alsnog mee op reis gaan.

Op donderdag 7 september 2022 waren alle deelnemers uitgenodigd voor een kennismakingsborrel bij Loyens & Loeff & de Kick Off van de studiereis naar Lissabon plaatsgevonden.

De studiereis wordt mede mogelijk gemaakt door Lexence, Baker McKenzie, Van Doorne, Loyens & Loeff, Van Diepen Van der Kroef, Lemstra Van der Korst, Pallas Advocaten, Van der Steenhoven Advocaten, Heussen Advocaten en Notarissen, Taylor Wessing & Vurich Gerechtsdeurwaarders.

Gegevens

Begin:
september 14, 2022
Einde:
september 17, 2022