Jonge Balie Lezing

Amsterdamsche Football Club Maurice Ravellaan 4, Amsterdam

De lezing van donderdag 17 maart 2022 zal worden verzorgd door Bas Le Large, advocaat/partner bij Bolt Advocaten in Utrecht en Deken van de Orde van Advocaten Midden-Nederland. De lezing ziet op de effectiviteit van een advocaat. Er komen tips en tricks aan bod die zorgen voor een lagere werkdruk en meer vrije tijd terwijl … Lees meer "Jonge Balie Lezing"

Jonge Balie Pubquiz

Cafe Lust Cornelis Trooststraat 49, Amsterdam

Hoeveel dagen heeft de relatie van André en Bridget geduurd? Hoeveel vluchten zijn gecanceld door storm Ciara? Waarmee proeven vlinders? Wie was de minister van landbouw tijdens de MKZ-crisis? Yes, op 31 maart 2022 is het weer tijd voor de Jonge Balie Pubquiz! Schrijf je snel in met jouw sterrenteam, want winnen is belangrijker dan … Lees meer "Jonge Balie Pubquiz"

Jonge Balie Lezing 19 april 2022

Amsterdamsche Football Club Maurice Ravellaan 4, Amsterdam

De lezing van dinsdag 19 april 2022 zal worden verzorgd door Bénédicte Ficq, advocaat bij Ficq & Partners Advocaten en gespecialiseerd in het strafrecht. De lezing gaat over de aangifte die mr. Ficq, namens vele personen en stichtingen, tegen Tata Steel en haar feitelijk leidinggevenden heeft gedaan met als grondslag dat de onderneming bewust de … Lees meer "Jonge Balie Lezing 19 april 2022"

Tentamentraining Ethiek

Amsterdamsche Football Club Maurice Ravellaan 4, Amsterdam

Ter voorbereiding op het tentamen Ethiek organiseert de Jonge Balie Amsterdam in samenwerking met Opus Opleidingen een tentamentraining op maandag 2 mei 2022. De training duurt van 19.00 uur tot 20.30 uur en zal plaatsvinden bij de Amsterdamsche Football Club (Maurice Ravellaan 4, Amsterdam).. De training wordt verzorgd door Opus Opleidingen (www.bijlesberoepsopleiding.nl). Tijdens de training … Lees meer "Tentamentraining Ethiek"

Young Professionals Night – Amsterdam Art Week 2022

Op donderdag 12 mei 2022 organiseert Amsterdam Art een Young Professional Night tijdens de Amsterdam Art Week 2022. Amsterdam Art zet zich vol enthousiasme in om de positie van Amsterdam als toonaangevend centrum voor de hedendaagse kunst te versterken. Door middel van de Amsterdam Art Week 2022 verbindt Amsterdam Art nieuw publiek aan hedendaagse kunst. … Lees meer "Young Professionals Night – Amsterdam Art Week 2022"

Justitia 2022

Het programma bestaat traditiegetrouw uit de volgende onderdelen: Woensdag 18 mei 2022 – De pleitwedstrijden van de Jonge Balie Amsterdam Donderdag 19 mei 2022 – Lezing georganiseerd door Amsterdamse Orde van Advocaten i.s.m. Lawyers for Lawyers Vrijdag 20 mei 2022 – Justitia congres: seminar, inclusief diner en feest Zie de website van Justitia voor meer … Lees meer "Justitia 2022"

Jonge Balie Bowlingtoernooi

Het is eindelijk weer tijd voor het Jonge Balie Bowlingtoernooi! Op 25 mei 2022 (de dag voor Hemelvaart) zal in de arena van Knijn worden gestreden om felbegeerde prijzen en eeuwige roem. Wat: Bowlingtoernooi met borrel Wanneer: woensdag 25 mei 2022 Tijd: Heats van 20:00 – 23:00 uur en finale tot ongeveer 23.30 uur + borrel Waar: Knijn Bowlingcentrum, … Lees meer "Jonge Balie Bowlingtoernooi"

Padeltoernooi

Peakz Padel Willem Fenegastraat 3, Amsterdam

Op 9 juni 2022 zal voor de allereerste keer het Jonge Balie Amsterdam Padeltoernooi worden georganiseerd! Dit zal plaatsvinden in de vorm van een dubbeltoernooi bij Peakz Padel in het Kauwgomballenkwartier (Willem Fenegastraat 3, 1096 BL Amsterdam) van 17.30 tot 22.00 uur. Je speelt samen met een vaste partner de wedstrijden. Let op: je partner … Lees meer "Padeltoernooi"

Jonge Balie Lezing

Muziekgebouw aan ‘t IJ Piet Heinkade 1, Amsterdam

Let op: het programma voor deze avond is aangepast. Vanwege een corona-uitbraak, kan de opera 'The Murder of Halit Yozgat' helaas niet doorgaan. De lezing zal nog wel doorgaan. Hiervoor zijn nog plaatsen beschikbaar. Tom Kreling, onderzoeksjournalist bij de Volkskrant en winnaar van meerdere journalistieke prijzen zal de lezing verzorgen. Deze lezing zal gaan over … Lees meer "Jonge Balie Lezing"

Pubquiz

Cafe Lust Cornelis Trooststraat 49, Amsterdam

Hoeveel dagen heeft de relatie van André en Bridget geduurd? Hoeveel vluchten zijn gecanceld door storm Ciara? Waarmee proeven vlinders? Wie was de minister van landbouw tijdens de MKZ-crisis? Yes, op donderdag 7 juli 2022 is het weer tijd voor de Jonge Balie Pubquiz! Schrijf je snel in met jouw sterrenteam, want winnen is belangrijker … Lees meer "Pubquiz"

Zomerborrel I

Waterkant Marnixstraat 246, Amsterdam

Het is bijna weer tijd om onder het genot van een verfrissend drankje in de zon bij te kletsen met je favoriete opleidingsgenoten en collega's. Op donderdag 14 juli zal de eerste Jonge Balie Zomerborrel van deze zomer plaatsvinden bij Waterkant! Let op: vergeet niet je visitekaartje mee te nemen, er wordt gecontroleerd!