Heb jij een eigen advocatenpraktijk of wil je een eigen praktijk beginnen? Lees dan verder! Ik, Selene Snippe, ben in augustus mijn eigen praktijk begonnen. Tijdens de voorbereiding en opbouw van mijn praktijk ben ik er snel achter gekomen dat er:

  1. niet veel (praktische) informatie beschikbaar is over het werkelijk runnen van je eigen advocatenpraktijk; en
  2. geen (support)groep is voor jonge advocaten die met elkaar ervaringen en ideeën kunnen uitwisselen over het starten of runnen van een eigen praktijk.

Ik vermoed dat ik niet de enige ben die hiermee worstelt en behoefte heeft aan een platform voor jonge advocaat-ondernemers in Amsterdam. Om die reden wil ik hierbij een oproep doen aan alle leden van de Jonge Balie Amsterdam die graag mee willen denken over het opzetten van een dergelijk platform. Hierbij kan je denken aan het opzetten van een kennisplatform met praktische informatie op het gebied van financiering, boekhouding, marketing, netwerken, software, etc. of periodieke bijeenkomsten om met elkaar kennis of gemaakte fouten te delen. Misschien bestaat behoefte aan allebei of zijn er andere goede ideeën. Alles is mogelijk! Als je interesse hebt bij het meedenken of deelnemen aan een platform voor jonge advocaat-ondernemers, kan je een email sturen naar info@selenelawyer.nl