Nieuws

ADE 2022 | Hosts gezocht van 4 t/m 7 oktober

Van 4 tot en met 7 oktober 2022 vindt de Anglo-Dutch Exchange 2022 plaats, en reist opnieuw een groep Engelse advocaten naar Nederland af om kennis te maken met de balies van Den Haag, Amsterdam en Rotterdam. De ADE is een uitwisseling tussen Nederlandse en Engelse advocaten, die sinds 1966 iedere twee jaar plaatsvindt (afwisselend in het Verenigd Koninkrijk en Nederland). Traditiegetrouw verblijven de Engelse advocaten bij Nederlandse advocaten en om die reden zijn wij op zoek naar hosts! Ben jij bereid een Engelse advocaat voor enkele nachten in de betreffende week een slaapplek te bieden, en lijkt het jou daarnaast leuk om deel te nemen aan het avondprogramma in Amsterdam? Dan vernemen wij graag! Geïnteresseerden kunnen hun interesse kenbaar maken door het volgende formulier in te vullen voor 31 juli 2022. De ADE commissie zal daarop contact opnemen. Eventuele vragen beantwoordt de commissie uiteraard ook graag, deze kunnen gericht worden aan Kyomi Bottse via anglodutchexchange2022@gmail.com.

To top