De Academy of European Law (ERA) heeft in februari de Young Lawyers Contest georganiseerd. Internationale teams streden tegen elkaar in een debat over fundamentele rechten, een onderhandelingsoefening over vennootschapsrecht en een moot court over strafrecht.

De Young Lawyers Contest is een unieke kans voor jonge advocaten uit Europa om ervaringen uit te wisselen, hun critical thinking en communicatievaardigheden te verbeteren en nuttige contacten op te doen.

ERA organiseert in samenwerking met de Warsaw Bar Association op 4 en 5 februari 2021 een nieuwe editie. De Young Lawyers Contest duurt anderhalve dag en zal in Trier (Duitsland) plaatsvinden. Kosten voor vervoer en accommodatie van de deelnemers zullen worden vergoed.

Meer informatie over deelname, de selectieprocedure en het wedstrijdreglement vind je hier.

Inschrijven kan tot 1 juli 2020.