Nieuws

[Vol] Woensdag 26 februari 2020 | Jonge Balie lezing i.s.m. Young Patrons Circle

Op woensdag 26 februari 2020 organiseert de Jonge Balie Amsterdam in samenwerking met de Young Patrons Circle (een groep van jonge donateurs van Nationale Ballet & Opera) een avond bij Nationale Opera & Ballet.

De avond begint met een lezing verzorgd door Jacqueline Schaap en Patty de Leeuwe, die John de Mol bijstonden in de procedure tegen Facebook over nepadvertenties waardoor vele consumenten zijn misleid en in totaal 1,7 miljoen euro zijn kwijtgeraakt. Na de lezing voert Het Nationale Ballet Giselle op. Giselle is een van de oudst bewaarde balletten en gaat over een graaf die verliefd wordt op een boerenmeisje. De graaf verhult zijn identiteit, leidt daarmee het boerenmeisje om de tuin en roept het noodlot over boerenmeisje en zichzelf af.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

To top