Nieuws

Vacature SJBN bestuur (penningmeester)

Heb jij interesse in een leuke bestuursfunctie? Er komt een plaats vrij aan de boardroom table van de SJBN en de SJBN is daarop op zoek naar een enthousiaste en accurate penningmeester die zich wil inzetten voor jonge advocaten in Nederland.

Zit jij graag op een zak geld? Gaan jouw ogen niet tollen van een aantal cijfers? Wellicht ben jij dan onze nieuwe penningmeester of ‘Moneypenny’! Als penningmeester van de SJBN ben jij verantwoordelijk voor onze gehele financiële ‘gang van zaken’. Wil jij ons financiële fort bewaken? Dan is deze bestuursfunctie jou op het lijf geschreven!

Als bestuurslid van de SJBN ben je het aanspreekpunt voor interne en externe aangelegenheden voor diverse partijen waarmee de SJBN samenwerkt (zoals de Nederlandse Orde van Advocaten en sponsors) alsook voor de advocaat(-stagiaires). Ben jij een gedreven en creatieve teamspeler en ben jij degene die zich hard wil maken voor de (ontwikkeling van) jonge advocaten van Nederland en de SJBN wil representeren? Solliciteer dan nu!

Wij zien graag jouw sollicitatie tegemoet. Tezamen met jouw curriculum vitae kan je die richten aan Wieger Kop (voorzitter@sjbn.nl).

To top