Nieuws

Donderdag 25 april 2019: Jonge Balie Lezing

De eerstvolgende lezing zal plaatsvinden op donderdag 25 april aanstaande. Amy de Vlieger, voormalig advocaat, zal in deze lezing ingaan op bekende “struggles” die jonge advocaten ervaren. In de 4,5 jaar dat Amy als advocaat heeft gewerkt zag zij om haar heen dat bij veel jonge advocaten een of meer van onderstaande vragen speelden:

  • Hoe moet ik grenzen aangeven?
  • Hoe weet ik of deze baan wel echt bij me past?
  • Hoe vind ik een balans tussen werk en privé?
  • Hoe zorg ik ervoor dat ik dicht bij mijzelf blijf?

Tegenwoordig kiezen relatief steeds meer jonge advocaten tijdens of in de eerste jaren na hun stage een ander beroep. Zonde, vindt Amy. Vaak gebeurt dit namelijk niet met de juiste redenen. In de lezing hoor je onder andere hoe jij als advocaat stagiaire meer grip op jouw stagetijd kan krijgen. Amy werkt als gediplomeerd coach voor zowel particulieren als bedrijven. Op www.amydevlieger.com vind je meer informatie over haar praktijk.

Schrijf je snel in!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

 

To top